Stallworth: Nisam još potpisao za Cibonu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.6.2008 u 21:10.
ZDNews.hr

Shammel Stallworth Foto: Zadarsport (Arhiva)


Iako smo danas objavili vijest kako je Shammel Stallworth potpisao trogodišnji ugovor sa KK Cibona, on nam je to demantirao. Također, osoba bliska KK Cibona, koja nam je i dala informaciju - i dalje inzistira na činjenici kako je Stallworth prije nekoliko dana potpisao za Cibonu. Nakon nogometne utakmice Hrvatske i Njemačke (2-1!) uspjeli kontaktirati Shammela koji se nalazi na odmoru s obitelji u Brazilu.

Donosimo vam dio razgovora sa Shammelom Stallworthom:

Pozdrav Shammel, kako si?

"Pozdrav i tebi! Dobro sam, odmaram se doma.. upravo sam gledao utakmicu Hrvatske reprezentacije i mogu ti reći da me oduševilo kako ste dobro odigrali i pobijedili Njemačku! Spremam se otići po svoje klince."

Istekao ti je ugovor sa Zadrom, potpisao si za Cibonu?

"Hehe, možda jesam možda nisam! Šalim se, za sada je sve ostalo na pregovorima. Još nikakve papire nisam potpisao tako da sam još uvijek slobodan igrač. S oduševljenjem očekujem novu sezonu bez obzira za koji klub potpišem. U Zadru mi je bilo lijepo. Postali smo prvaci i presretan sam radi toga!" - zaključio je Stallworth

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.