Sutra borba za plov za odličja
Piše: Hrvoje Bajlo / HJS | Objavljeno 12.6.2008 u 20:19.
ZDNews.hr

Šime Fantela i Igor Marenić Foto: More


Otvoreno Europsko prvenstvo klase 470, Riva del Garda – Italija, 08.-14.06.2008.

Šime Fantela i Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar) sutra će se boriti za ulazak među deset najboljih na Otvorenom Europskom prvenstvu klase 470 na talijanskom jezeru Garda. Danas su odjedrena još dva jedrenja po 12 promjenjivih čvorova vjetra, a Fantela/Marenić nakon pet dana natjecanja i 11 jedrenja su 11. Tri boda ih dijeli od desetog mjesta koje vodi u subotnji plov za odličja.

Deseti su trenutačno Novozelanđani Evans/Burling. U ženskoj konkurenciji Enia Ninčević i Romana Župan (Uskok, Zadar) su 29. Došlo je do promijene na vrhu i jedne i druge konkurencije.

Kod muškaraca prvo su mjesto preuzeli Nizozemci Coster/Coster, a u ženskoj Australke Recichi/Parkinson. Najbolje Europljanke su i dalje Austrijanke Vogl/Flatscher.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.