Fantela i Marenić (m) 11., Ninčević i Župan (ž) 30.
Piše: Hrvoje Bajlo / HJS | Objavljeno 11.6.2008 u 19:54.
ZDNews.hr


Prvog dana finala na jezeru Garda jedrilo se po nestabilnom vjetru, koji je u zadnjem jedrenju dana bio prema mnogima prilično neregularan. U prva dva jedrenja vjetar je puhao od 13 do 20 čvorova, s vrlo naglim promjenama snage, a u trećem je skroz oslabio. Za žene je treće jedrenje i prekinuto, no muške su posade stigle do cilja.

Šime Fantela i Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar) su nakon devet jedrenja 11. u konkurenciji 91 posade. U nestabilnim uvjetima danas nedostajalo im je sreće, bili su 13., 16. i 17. Sami vrh poretka je malo odmaknuo, međutim Fantela/Marenić naravno imaju još itekako prostora za napredak, od šestog mjesta dijeli ih sedam bodova. Enia Ninčević i Romana Župan (Uskok, Zadar) su nakon osam jedrenja 30.

Na prvom mjestu nema promjena ni u muškoj ni u ženskoj konkurenciji, vode Argetinci Conte/De la Fuente i Amerikanke Clark/Mergenthaler. Od Europljana zlatnu medalju zasad drže Izraelci Kliger/Gal (ukupno drugi) i Austrijanke Vogl/Flatscher (ukupno treće). Još su tri dana do kraja natjecanja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.