Magaš za Zadarsport: "Nema prodaje. Juby ostaje u Zadru!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.6.2008 u 22:02.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon što smo danas objavili informaciju kako su čelnici Marijupoljskog Azovmaša odlučili odriješiti kesu te 'dati' čak $600.000 za jednog od boljih igrača ove sezone - Jubya Johnsona, javio nam se i predsjednik kluba Kristijan Magaš koji nam je u kratkom telefonskom razgovoru kazao kako će Juby i dalje ostati u Zadru.

"Nema riječi o prodaji Juby-a. On je dio Zadra za novu sezonu i stvarno nema šanse da ga prodamo unatoč ponudama Azovmaša, Hapoela iz Jeruzalema i još nekih inozemnih klubova koji su pokazali interes za njega. Njegov ugovor traje još godinu dana, a i razgovarao sam s njim i stvar je riješena." - kazao nam je predsjednik KK Zadar Kristijan Magaš.

Također valja naglasiti kako su se i korisnici našeg forum, simpatizeri i navijači KK Zadar podosta pobunili pa je tako bilo i malo 'žešćih' izjava tipa "Rasprodate li momčad u trenucima kad se treba boriti za Euroligu, možete pisati oporuke slobodno."

Ukoliko se želite uključiti u diskusiju na forumu, ili želite popratiti aktualne komentare, možete to učiniti klikom na ovaj link.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.