Navijači nezadovoljni: Samo 30 karata za Tornado!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.6.2008 u 23:38.
ZDNews.hr

Mario Gavran, predsjednik Tornada


Oko 19 sati i 15 minuta ispred ulaza na zapadnu tribinu dvorane Jazine održan je manji prosvjed četrdesetak članova navijačke skupine Tornado Zadar. Predsjednik Tornada Mario Gavran "Gavro" pokušao je u razgovoru s predjsednikom kluba Kristijanom Magašem osigurati više od mizernih 30 ulaznica no danas je sve ostalo na broju 30.

Kristijan Magaš: "Mi smo dali sve od sebe da nabavimo i osiguramo karte za Tornado. Trenutno smo osigurali 30 karata a tokom dana i sutra čut ću se sa Dinom Rađom pa ćemo vidjeti da li će se moći na bilo koji način srediti našim navijačima više od 30 ulaznica."

Jere Macura: Pokušat ću srediti karte za Tornado
Igrač Zadra Jere Macura, nakon što je čuo kako su dečki iz Tornada dobili samo 30 ulaznica za sutrašnju 4. finalnu utakmicu kazao nam je kako će on osobno pokušat 'srediti' još dodatnih karata za Zadarske navijače.


Mario Gavran "Gavro": "Tornado je dobio samo 30 karata! Nismo se htjeli pomiriti s tom činjecom nego smo htjeli na sve moguće načine aktivirati sve ljude da dobijemo više karata i da ne izostane Tornadova podrška u najvažnijoj utakmici ove sezone. Ono što ja znam i što mogu reći je da u Splitu, određeni ljudi rade sve da u dvorani ne bude Tornada, jer sto navijača Zadra u drugom gradu znači znaći da će biti jača podrška Zadru.

Ne želimo se predati i dustati nego želimo iskazati našu ljubav prema klubu i napravit ćemo sve da budemo tamo i da damo podršku Zadru. Splićani su dolazili u Jazine u velikom broju i bili su dobrodošli i uvjek će biti. Kada su dolazili tražila se mogučnost da svi koji su došli iz Splita prisustvuju spektaklu u jazinama." - zaključio je Gavro.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.