I Subotić i Petrović se nadaju pobjedi u Splitu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.6.2008 u 22:56.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon pobjede Zadra na Splitom (100:80), u prostorijama KK Zadar održana je press konferencija za novinare na kojoj su glavnu riječ imali treneri Splita i Zadra. Aco je ustvrdio kako je Zadar odigrao vrlo dobru utakmicu dok je Subotić bio vidno razočaran porazom svojih momaka.

Trener Splita Slobodan Subotić:

"Za razliku od prošle utakmice tu u Zadru, mi smo danas bolje počeli. Imali smo nekoliko grešaka, jedno vrijeme smo vodili i kontrolirali ritam, ali onda smo ušli u jedan nepotreban niz brzih šuteva, brzih zaključivanja, brzih zabijanja unutra što je Zadar iskoristio sa kontrama, dobili smo tri trice od Juby-a i tu je Zadar napravio razliku i nismo se više uspjeli vratiti u igru. Puno smo promašili bacanja, bili smo loši u skoku. Ako želiš dobiti Z. Nra sve ti se mora poklopiti. Nadam se da ćemo u srijedu dobiti i da ćemo odigrati majstoricu u Jazinama." - zaključio je Subotić.

Trener Zadra Aco Petrović:

"Odigrali smo dobru utakicu te smo uspjeli sanirati rane koje smo dobili tijekom druge finalne utakmice. Obavljeno je dosta razgovora sa igračima. Čini mi se da smo u tome uspjeli jer smo uklonili onu nervozu koja je bila između prve i druge utakmice, koja se mogla 'rezati nožem' tako da je dobro što je razmak između te dvije utakmice potrajao tri a ne dva dana, tako da nam je taj dan dobro došao. U Split odlazimo odigrati muški, kao i sve dosadašnje utakmice koje smo odigrali do sada."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.