U igri za Subašića Energie Cottbus i Trabzonspor
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 31.5.2008 u 22:51.
ZDNews.hr

Danijel Subašić - hoće li u Cottbus, Trabzonspor ili će ipak ostati u Zadru? Foto: Arhiva (ZDS)


Najbolji vratar 1.HNL za sezonu 2007/2008 te jedan od najvećih 'spasitelja' NK Zadar ove sezone, Danijel Subašić još jednom se našao u centru medijske pozornosti. Nakon što je vanjski stručni suradnik Reno Sinovčić javno demantirao kako bi Subašić ovih dana trebao potpisati za Hajduk, u redakciju Zadarsporta stigle su za sada nepotrvđene i prije svega neslužbene informacije kako se za mladog zadarskog vratara ozbiljno 'zagrijao' Bundesligaš Energie Cottbus.

U sezoni 2007/2008 od Hrvata, za Energie Cottbus nastupali su Stiven Rivić, Kristijan Ipša te Mario Cvitanović. Također valja napomenuti kako momčad iz Cottbusa nije jedini inozemni klub koji želi Subašića u svojim redovima. Prema pričama koje ovih dana kruže u javnosti, zainteresiranih klubova za Subašića ima više, a još jedan od inozemnih klubova navodno je i Turski prvogligaš Trabzonspor.

Dakle, Hajduk i Dinamo su eliminirani. Subašić neće niti u niti jedan od ta dva kluba. Isto tako, prema našim izvorima, postoji i mogučnost da Subašić još jednu sezonu provede pod palicom Dalibora Zebića, dakle, bez odlaska iz Zadra. Iako se mnogi slažu kako je Subašić već ove sezone postao toliko kvalitetan vratar da je sposoban igrati u jednoj od 'liga petica', vrijeme će pokazati kako će se i na koji način razvijati karijera ovog mladog i nadasve perspektivnog dragulja zadarske škole nogometa.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.