Subašić ipak neće na Poljud
Piše: Hrvoje Bajlo / Sportal | Objavljeno 30.5.2008 u 0:29.
ZDNews.hr

Reno Sinovčić Foto: Zadarsport (Arhiva)


Iako su i bivši sportski direktor Hajduka Ivica Šurjak i Mirko Klarić sipali komplimente na račun dvojice igrača Zadra, vratara Subašića i veznjaka Tomasova, te tvrdili kako su razgovarali o njihovu prelasku u Split, od toga neće biti ništa. Potvrdio je to jučer i Reno Sinovčić.

U srijedu je u razgovoru za Zadarsport sportski direktor NK Zadar prof. Josip Bajlo potvrdio kako su pregovori Hajduka i Zadra oko eventualnog transfera zadarskog vratara Danijela Subašića - u finaloj fazi. No vanjski stručni suradnik kluba Reno Sinovčić danas je otklonio bilo kakve špekulacije oko mogućeg odlaska Subašića ali i Tomasova u Hajduk

Samo posao
- Hajduk ne zna što hoće! Nitko iz Splita nije sa mnom o njima razgovarao, tako da je gotovo sigurno da ni Subašić, a pogotovu Tomasov, neće prijeći u Hajduk - kaže Sinovčić.

Obojica igrača zanimljiva su brojnim klubovima, Sinovčić kaže da će se za petnaestak dana znati hoće li i kamo ići.
- Očekujem prave razgovore i pregovore, njima će se i formirati cijena. Svaki se klub, pa tako i Hajduk, mora normalno ponašati, danas neko ime više ne znači kao prije, važan je samo posao - kaže Sinovčić.

Nije nemoguće da obojica ostanu u Zadru, dobili su, uostalom, na korištenje stanove.
- I to je moguće - tvrdi Sinovčić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.