U Puli održano atletsko momčadsko PH za kadete i kadetkinje
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.5.2008 u 16:20.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva (ZDS)


Jučer je u Puli o vrlo dobroj organizaciji Ak Istra odžano finale momčadskog prvenstva Hrvatske u atletici za kadete i kadetkinje(U-15). U finalu je nastupilo osam najboljih klubova iz Hrvatske, koji su uspiješno prošli kroz regionalne kvalifikacije.

Najmlađi članovi Ašk-a Zadar ostvarili su sjajan uspijeh, koji je još jednom potvrdio da je Ašk-Zadar u samom vrhu Hrvatske atletike.U konkurenciji kadeta Ašk-Zadar je osvojio zapaženo drugo mjesto s 49.

osvojenih bodova.Ispred je samo Ak Dinamo-Zrinjevac iz Zagreba s 53 osvojena boda. U konkurenciji kadetkinja atletičarke Aška Zadar su priredile veliko iznenađenje osvojivši prvo mjesto i naslov državnih prvakinja s osvojena 52 boda.

Iza Zadranki su se plasirali: na drugom mjestu Ak Varaždin s osvojenih 49 bodova, a treći je Ask-Split s osvojenih 48 bodova. Kod kadeta su prva mjesta opsvojili Ante Batur u bacanju loptice(200 gr)s rezultatom od 66,30 m, te Marko vukelić na 300 m(38,30 sek..

Kod kadetkinja prvo mjesto je osvojila Ines Ikić u skoku udalj(5,39 m).Još se istakla s dva osvojena druga mjesta Anamarija Ćurković na 100 m prepone(16.27) te u bacanju loptice(46,84 m.).

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.