Višnjik: Sve je spremno za rukometni spektakl! 500 parkirnih mjesta, bez pušenja, alkohola i pirotehnike
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.5.2008 u 14:49.
ZDNews.hr


Još samo dva dana dijele nas od početka kvalifikacijskog turnira rukometaša za odlazak na Olimpijadu u Pekingu. Ivan Gambiraža, zamjenik načelnika policijske uprave naglasio je kako bi se tokom današnjeg dana trebalo zapoćeti na postavljanju prometne signalizacije:

Ivan Gambiraža"Policijska uprava je spremna, izvršili smo sve pripreme i apsolutno smo spremni dati svoj dio za organizaciju ovog turnira. Nadamo se da ćemo svojim postupanjem omogućiti siguran boravak svim građanima i osobama koji će boraviti na ovom prostoru za vrijeme održavanja turnira.

Policijska uprava je angažirala ukupno 184 djelatnika plus deset djelatnika prometne jedinice mladeži, 70 redara i 60 zaštitara koji će zajedno s nama u ova tri dana skrbiti o sigurnom i ugodnom boravku."
Gambiraža je također apostrofirao kako bi bilo poželjno da gledatelji dođu sat vremena prije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

"U dvorani je do daljnjega zabranjeno pušenje, zabranjeno je unošenenje svih vrsta alkoholnih pića i pirotehničkih" naprava. Bude li alkoholiziranih osoba, njima će se također zabraniti ulaz u dvoranu.

Gambiraža je također naglasio kako su pri kraju radovi (parkiralište ispred PU zadarske na Voštarnici gdje će biti 500 parkirnih mjesta), te VIP parking, a osigurana su i parkirna mjesta za invalide preko puta D ulaza u dvoranu.

Mario GavranOkupljenim novinarima obratio se i predsjednik navijačke skupine Tornado Zadar, Mario Gavran: "Mi ćemo odraditi svoj posao, što se zahtjeva od nas. Zamolio bih ovom prilikom sve navijače i ljude koji će doći na utakmicu da dođu u nacionalnim bojama, znači u dresovima reprezentacije, sa Hrvatskim zastavama, te da fer i korektno, kao što je to sinoć bilo i u Jazinama da se to samo prenese u ovu novu dvoranu.

Znači korektno, sa srcem i vatreno. To je ono što se očekuje od nas i ja se nadam da će to ljudi i navijači pokazati jer ova slika će ići u cijeli svijet. Želimo se prezentirati u pravom svjetlu te pokazati što je zapravo pravi Tornado."
- zaključio je predsjednik Tornada Mario Gavran.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.