Danijel Subašić potpisuje za Hajduk sljedeći tjedan?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.5.2008 u 12:18.
ZDNews.hr

Danijel Subašić Foto: Arhiva (ZDS)


Sve je izvjesnije kako će zadarski vratar Danijel Subašić karijeru nastaviti u splitskom Hajduku. Da pregovori postoje, te da je vlo blizu dogovor između NK Zadar i NK Hajduk, potvrdio nam je i sportski direktor NK Zadar prof. Josip Bajlo.

Iako se dosta pričalo o možebitnom Subašićevom prelasku u Dinamo, te špekulacije prekinute su onoga dana kad je Tomislav Butina, novi-stari vratar Dinama potpisao ugovor za 'modre'. Činjenicom da Dinamo više nije zainteresiran za Subašićeve usluge, čelništvo Hajduka sve više radi na dovođenju zadarskog vratara u svoje redove.

Što nam možete reći o eventualnom transferu Subašića u Hajduk?

"Ono što vam u ovom trenutku mogu reći jest da su u tijeku intenzivni pregovori s obje strane i mislim da smo vrlo blizu dogovora. Činjenica je ta da je Danijel vrhunski vratar a Hajduk je pokazao određeni interes za njega, pa sukladno tome traju pregovori na relaciji Zadar - Split."

Konačan odgovor početkom sljedećeg tjedna

"Više informacija ću vam moći dati početkom sljedećeg tjedna. Također, Hajduk je pokazao i veliki interes za Tomasovom. No kažem, sa više informacija moći ćemo izaći u javnost početkom sljedećeg tjedna kada će te imati informaciju o eventualnom transferu Subašića u Hajduk." - zaključio je Bajlo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.