Audio: Izjave aktera nakon pobjede Zadra nad Zagrebom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.5.2008 u 0:25.
ZDNews.hr

Jere Macura Foto: Zadarsport (Arhiva)


Nakon pobjede Zadra nad Zagrebom u prvoj finalnoj utakmici razgovarali smo sa igračima Zadra i Splita. Za dvadeset minuta provedenih na parketu, Rok Stipčević postigao je pet koševa. Poslušajte što je okupljenim novinarima nakon pobjede nad Zagrebom kazao mladi razigravač Zadra:



Centar Zadra Jure Lalić za osamnaest minuta provedenih na parketu upisao je četiri koša. Smatra kako su odigrali vrlo dobru drugu četvrtinu te kako su zasluženo pobjedili. Navodi kako će i dalje inzistirati na čvrstoj i agresivnoj obrani te smatra kako je i to ključ druge pobjede na Gripama:



Kapetan Zadra Todor Gečevski također smatra kako je bila ključna kvalitetna i agresivna obrana te tako Garnett uopće nije došao do izražaja radi toga što su posao odradili kako su se i dogovorili prije utakmice:



Jere Macura, krilni centar Zadra misli kako su se Splićani 'malo prepali' kada su vidjeli paklenu atmosferu u Jazinama. Smatra kako su se u drugom poluvremenu dosta opustili te kako se to treba izbjeći u narednim utakmicama:



Igrač Splita Andrija Stipanović misli kako su se on i njegovi suigrači 'potrošili' i psihički i fizički protiv Cibone te to navodi kao jedan od razloga jako loše i neprepoznatljive igre u prvoj utakmici finala:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.