Brewer ekskluzivno za Zadarsport: "Odlazim iz Zadra!"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.5.2008 u 1:13.
ZDNews.hr

Corey Brewer Foto: Zadarsport (Arhiva)


Razigravač Corey Brewer je s 15.7 poena, 4.1 skoka i 3.4 asistencije u prosjeku, te prosječnom valorizacijom 17.7 bio najbolji Zadranin ove sezone. Nakon treninga u petak nam je potvrdio da odlazi iz Zadra: "Odlazim na kraju sezone. Mislim da sam svoje odradio vrlo pošteno, a uz to vjerujem da mi klub neće ponuditi novi ugovor. Vrijeme je da pođem dalje."

Odmah smo kontaktirali predsjednika Magaša za komentar situacije s Brewerom. Predsjednik je potvrdio Brewerovo mišljenje da mu neće ponuditi novi ugovor: "Kao igrač je vrlo korektno odradio svoj posao, ali ionako mu nismo namjeravali ponuditi novi ugovor na kraju sezone, jer smo imali dosta problema s njim."

Izgleda da će epizoda Coreyja Brewera prema svemu sudeći završiti na jednoj sezoni provedenoj u Donatovom gradu. Možemo se samo nadati kako će na ljeto Uprava kluba znati dovesti pravu zamjenu za američkog razigravača, prvog strijelca i igrača Zadra ove sezone.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.