Aco Petrović: "Čestitke Zagrebu ali ovo nije bila najbolja utakmica sezone"
Piše: Marin Bogojević / Damir Karinja / Paulo Sarić | Objavljeno 20.5.2008 u 23:50.
ZDNews.hr

Aco Petrović i Željko Pavličević Foto: Arhiva (Zadarsport)


Na press konferenciji nakon druge polufinalne utakmice i pobjede Zagreba nad Zadrom, oba su trenera realno sagledala ključne faktore utakmice te su se usuglasili se da će u odlučujućoj, trećoj utakmici odlučivati želja momčadi za pobjedom.

Trener Zagreba Željko Pavličević: "Ovo je bila jedna od boljih utakmica sezone".

Na to je odmah reagirao i trener Zadra Aco Petrović koji je burno kazao "Ne mora biti najbolja utakmica sezone ako ju je Zagreb dobio." Trener Zagreba, Željko Pavličević nastavio je: "Zasluženo smo pobijedili i idemo u Zadru dati sve od sebe. Čestitam svojoj momčadi na igri u prvom poluvremenu i na psihološkom povratku i stabilnosti na kraju utakmice. Moram naglasiti da smo u drugom dijelu prelako ispustili prednost od 17 razlike i nismo uspjeli iskontrolirati rezultat što smo morali obzirom na prednost sa poluvremena."

Trener Zadra Aco Petrović je čestitao Zagrebu na pobjedi. Ustvrdio je da je utakmicu odlučilo jedno promašeno slobodno bacanje (Brewerovo op.a) i nesuđeni prekršaj na Stallworthu prilikom polaganja pri kraju utakmice. Također je zamjerio svojim momcima na pristupu u prvom dijelu gdje su prelagano dopustili Zagrebu da dođe do velike prednosti od čak 17 razlike. Smatra da je Zadar favorit na papiru u zadnjoj utakmici a da to sada treba dokazati i na terenu.

Andrej Štimac: "Čestitke Zagrebu na pobjedi. Loše smo igrali. Nismo imali snage na kraju. Zagreb konstantno igra u istoj petorci. Zadar ima više igrača i to bi treba iskoristiti. U današnjoj utakmici su iz naših glupih grešaka u napadu proizašle njihove kontre i polu - kontre. U subotu će biti teško ali prednost je na našoj strani“

Rok Stipčević: "Puno smo se potrošili hvatajući njihovu prednost. Nekoliko puta smo im dali loptu u ruke. Kasnije smo se vratili ali smo bili potrošeni. Čestitam Zagrebu na pobijedi. U trećoj utakmici treba ostaviti srce na parketu i ne smijemo ponoviti prvo poluvrijeme iz Zagreba. Podcijenili smo Zagreb i ušli slabo u utakmicu."

Todor Gečevski: "Izgubili smo utakmicu u prvom poluvremenu. Igrali smo pogotovo loše u napadu. Nismo imali obranu na njihove kontranapade. U drugom smo dijelu imali bolji šut. Igrali agresivnu obranu. ali Zagreb se na kraju bolje snašao i dobio utakmicu. Mi smo favoriti. Imamo bolje igrače. Moramo ponoviti drugo poluvrijeme iz današnje utakmice i ne bi trebalo biti problema.

Juby Johnson: "Dat ćemo sve od sebe u odlučujućoj utakmici i pokušati doći u finale. U prvom poluvremenu smo bili slabi, a u drugom smo se vratili i to nam treba biti putokaz za subotu"

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.