U dvorani Kreše Ćosića postavljen novi semafor
Piše: Paulo Sarić | Objavljeno 18.5.2008 u 17:55.
ZDNews.hr

Novi semafor u dvorani Kreše Ćosića Foto: Mladen Malik


Radovi na novoj dvorani se približavaju kraju. Tako je u nedjelju prijepodne nakon male odgode radi zastoja na carini konačno postavljen veliki viseći semafor u NBA stilu, sa četiri velika LCD ekrana, jednim sa svake strane. Semafor su postavili radnici zagrebačke tvrtke Bonaventure.

Po informacijama radnika koji su radili na postavljanju semafora, njegovo dizanje je bio dug i naporan posao radi složenosti tehnologije i brojnih finesa postavljanja i učvršćivanja visećeg semafora na toj visini.

Semafor se nalazi nekoliko metara ispod velikog staklenog otvora na vrhu dvorane i preko 20 metara iznad terena. Ovo je zaista veliki korak naprijed u unaprijeđivanju zadarske košarkaške infrastrukture i približavanja Zadra Euroligi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.