Aco: "Apsolutno sam zadovoljan odrađenim poslom"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.5.2008 u 23:28.
ZDNews.hr

Željko Pavličević i Aco Petrović


Trener Zadra, Aco Petrović prije same konferencije za tisak na vrlo je neobičan i čudan način komentirao ono što su kolege novinari diskutirali. Naime, prije samog početka press konferencije kolege novinari razgovarali su o raritetnom podatku kako košarkaši Zagreba nisu imali niti jedno slobodno bacanje.

Ničim izazvan, trener Zadra Aco Petrović pokušao je biti ironičan te nam je kazao da ćemo sada 'vjerojatno pokušati napisati kako je Zagreb bio pokraden'. Također, na iznenađenje prisutnih, naglasio je kako je i on jednom bio novinar.

Opširnije u audio prilogu:



Naravno, to nam u niti jednom trenutku nije bila želja niti cilj već smo to spomenuli kao raritetni podatak, što je i činjenica. Nismo ni o ćemu lagali već smo iznjeli statistički podatak koji je točan i provjeren, isto kao što ga je spomenuo i gostujući trener Zagreba Željko Pavčičević te većina prisutnih novinara a kasnije i igrača.

Aco o Zadru i Zagrebu:


Željko Pavličević čestitao Zadru na zasluženoj pobjedi

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.