NK Zadar od sezone 2008/09 domaćin na Šubićevcu?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.5.2008 u 19:09.
ZDNews.hr

Josip Bajlo i Dalibor Zebić Foto: Zadarsport (Arhiva)


U prostorijama nogometnog kluba Zadar danas je održana press konferencija za tisak na kojoj su riječ imali predsjednik kluba Branko Katić, sportski direktor prof. Josip Bajlo, kapetan Jakov Surać, vanjski suradnik Reno Sinovčić te trener prve momčadi Dalibor Zebić.

Predsjednik NK Zadar Branko Katić okupljenim novinarima kazao je kako nije na klubu već na Gradskoj upravi da počme s radovima na infrastrukturi zadarskog stadiona :

"Administrativni, tehnički, sportski i ekonomski zadovoljili smo u Zadru, a infrastrukturni dio u Šibeniku. Nadamo se kako ćemo i taj uvjet ispuniti u Zadru, ali to nije na nama to ovisi o vlasniku terena, Gradskoj upravi."

Kapetan i trenr istakli su kako su zadovoljni učinjenim u protekloj sezoni. Na pressici smo također doznali kako su mladi igrači Zadra, Antonio Ježina, Mario Kruneš, Marko Rašo i Šime Gregov potpisali četverogodišnji seniorski ugovor na 4 godine.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.