Lalić: "Polufinale je potpuno nova priča"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.5.2008 u 11:49.
ZDNews.hr

Jure Lalić Foto: Zadarsport (Arhiva)


Centar Zadra Jure Lalić prošle je sezone u Ligi za prvaka bio jedan od najistaknutijih igrača svoje momčadi. Ove je sezone imao odličnih utakmica, ali tek je završetak regularnog dijela domaćeg Prvenstva najavio Jurin povratak u pravu formu. Iako ima limitiranu minutažu, Lalić je u nekoliko posljednjih kola dobrim predstavama jasno najavio treneru Petroviću da na njega može najozbiljnije računati u doigravanju.

Prva prepreka momčadi iz Jazina će biti Zagreb. S njima su Zadrani znali imati problema ove sezone.

- Istina, imali smo dosta problema s njima, posebno u zadnjoj utakmici. Prvo poluvrijeme smo odigrali loše, u nastavku smo bili bolji i na kraju pobijedili. Međutim, sada slijedi play-off koji sa sobom nosi potpuno nove utakmice. Ono što je bilo prije uopće nije važno jer je polufinalna serija sasvim druga priča.

Kakvo je stanje u momčadi?

- Odradili smo dva dobra treninga u srijedu i u četvrtak. U petak imamo još jedan trening, gledali smo Zagreb, izvukli pouke i čekamo ih potpuno spremni.

Poruka za navijače?

- Pozivam sve navijače da nas podrže ovih 20-tak dana, da osvojimo naslov i zajedno ga proslavimo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.