Pankracije Barać i Rok Stipčević: "Uz podršku Tornada možemo do titule!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.5.2008 u 22:34.
ZDNews.hr

Foto: Zadarsport (Arhiva)


Uoči prve polufinalne utakmice Prvenstva Hrvatske između Zadra i Zagreba, razgovarali samo sa zadarskim dvojcem, Pankracijem Baraćem i Rokom Stipčevićem koji su nam ponudili svoja viđenja i najavu subotnje prve polufinalne utakmice.

Pankracije Barać

Što reći o Zagrebu?

Pankracije Barać"Pa u svakom slučaju mi smo apsolutni favoriti u toj utakmici jer igramo doma. U prethodne dvije utakmice u Jazinama sa Zagrebom smo imali dosta problema tako da moramo maksimalno ozbiljno pristupod od početka do kraja utakmice, pogotovo u obrani. Budemo li igrali onako kako znamo, a to je agresivno, mislim da neće biti većih problema. Ono što je najbitnije je pokazati se u pravom svijetlu pred svojom domaćom publikom."

Poziv Tornadu

"Nakon tog neuspjeha na final fouru malo se sve skupa splasnilo i mislim da je to jedan od razloga slabije posjećenosti Jazina, drugi razlog je prvenstvo Hrvatske i malo slabiji protivnici, no ja očekujem kako će se publika vratiti. Nadam se punim Jazinama kao što je to uvijek bilo do sada, svih proteklih godina. Još jednom pozivam Tornado da nas podrži u što je moguće većem broju i ja se nadam da ćemo se mi odužiti na najbolji mogući naćin a to je osvajanje prvenstva.


Rok Stipčević

Kako teku pripreme za prvi dvoboj sa Zagrebom?

Rok Stipčević"Već jucer smo počeli s pripremom za subotnju utakmicu s Zagrebom jer želimo biti maksimalno pripremljeni i spremni za subotu navečer. Dosao je taj dio sezone, odnosno kraj sezone kad bi trebali ubrati plodove dobrog rada kroz cijelu sezonu i plodove naše dobre igre kroz cijelu sezonu koja jos nije nagrađena niti jednim trofejom.

Mogu obečati da ću ja, kao i cijela ekipa ostaviti srce na parketu i boriti se svih četrdeset minuta na parketu svaku sljedeću utakmicu, jer ćemo sada igrati svaku utakmicu kao da nam je posljednja. U ovim utakmica nije više bitna ljepota igre ni lepršavost ni atraktivnost. Bitno je pobjediti, i to je naša vodilja kroz sve ovo - pobjeda.

Zagreb je dobro posložena momčad u kojoj ima dosta Zadrana i to su sve iskusni igrači koji se neće preplašiti Jazina (Ružić, Dundović, Vladović, Morović). Osvojili su kup, igrali dobro cijelu ligu za prvaka da bi na kraju porazom od Cibone izgubili to drugo odnosno treće mjesto."


Bez Tornada nije moguće

"Vjerujem da uz podršku navijača, kakvih sigurno nema niti jedan klub u Hrvatskoj, a i sire, možemo napraviti velik pothvat i velike rezultate. Mogu se sjetiti utakmice sa Partizanom ove sezone. Taj veličanstven prizor kad istrčis pred prepune Jazine, uz podršku Tornada možemo proći Zagreba i osvojiti prvenstvo. Atmosfera u svlačionici je odlična, svi smo maksimalno posvećeni i koncentrirani na ovu završnicu."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.