Rok Stipčević i Jere Macura: "Želimo bučnu podršku s tribina!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.5.2008 u 6:17.
ZDNews.hr

Na 'manjim' utakmicama, zadarskih navijača bilo je sve manje i manje... Čast vjernim izuzecima. Foto: Zds (Arhiva)


Jedan od najboljih u redovima Zadra, uz Corey Brewa jućer je bio Rok Stipčević. Za 27 minuta provedenih na parketu upisao je 15 koševa te odlično razigravao svoju momčad tokom vremena koje mu je povjerio zadarski strateg Aco Petrović.

Rok Stipčević"Kao što sam i u najavi utakmice govorio, ovo je bila jedna vrlo važna i vrlo bitna utakmica za nas. Bitno je isto tako da uđemo u tom pozitivnom ritmu, mirno, bez ikakvih turbulencija u prvu polufinalnu utakmicu. Sada kad je sve konačno riješeno, možemo mirno ući u pripreme za subotnju utakmicu.

Polufinale protiv Zagreba

"Iskreno, volio bih da igramo taj prvi krug protiv Cibone, no ipak ćemo igrati protiv Zagreba. Iako smo do sada imali poteškoća sa Zagrebom i u Jazinama i u gostima, uvijek smo ih što se tiće ove sezone pobijedili, osim u onoj kup utakmici u Zagrebu.

Mi smo kvalitetnija i bolja ekipa. Također moram naglasiti kako je atmosfera u ekipi odlična te ono što ja mogu obećati našim navijačima je to da ćemo ostaviti srce na parketu i igrati maksimalno angažirano. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe i igrati na granicama naših mogučnosti da uspješno osvojimo titulu prvaka Hrvatske koja nam pripada.


"Želimo imati bučnu podršku s tribina."

Rok također naglašava kako je igračima iznimno važna podrška Tornada.

"Želimo imati bučnu podršku s tribina koja i nije baš bila na zavidnoj razini u zadnjih nekoliko utakmica. Možda nismo imali dovoljnu podršku radi toga što naši protivnici nisu na nekoj razini.

Sve u svemu, ovoga puta pozivam sve naše navijače, i ostale gledatelje da se okupe u što je većem broju te da nam daju podršku, onakvu podršku kakvu samo oni mogu dati i nitko više! Želimo da naši protivnici sa velikim strahom dolaze u Jazine jer mislim da svi skupa možemo do velikih rezutata.

Mi ćemo svoje odraditi na parketu, kao što sam već rekao, maksimalno angažirano i požrtvovno. Želimo vratiti tu homogenu atmosferu između naših navijača i nas na terenu. Siguran sam da ćemo u tome uspjeti.


Jere MacuraKrilni centar Zadra, Splićanin Jere Macura također vjeruje u brojnu i bučnu podršku Tornada tijekom 'playyofa'. U jućerašnjoj utakmici posljednjeg 14. kola regularnog dijela prvenstva postigao je 8 koševa za 13 minuta provedenih na parketu.

"Bila je to zadnja utakmica ovog regularnog dijela. Atmosfera je bila dosta napaljena i na terenu i na tribinama. U poćetku je utakmica bila malo grublja i malo tvrđa, međutim kvaliteta je objektivno bila na našoj strani te smo lagano pobijedili Šibenika. - kazao nam je Jere.

Prvo Zagreb pa onda...

Što reći o Zagrebu, bit će to vrlo teška utakmica jer je Zagreb vrlo neugoan i jak protivnik. Dosta su nas namučili u zadnjoj utakmici u Jazinama ali i u prijašnjim utakmicama regularnog dijela prvenstva. Lakše smo ih pobjeđivali u gostima nego kući međutim to je sada potpuno druga priča.

Sad je pred nama polufinale i stvari se dosta mijenjaju. Mi ćemo gristi i truditi se maksimalno da pobijedimo. Još jednom bih u ime svih igrača i trenera pozvao bih sve naše navijače da nas podrže što je maksimalno moguće više jer nam je njihova pomoć u ovim trenucima najpotrebnija.

Mislim da je razlog slabijoj posjećenosti jazina u zadnjih nekoliko kola taj što smo ugostili takozvane slabije klubove. Ja znam da nam podrška Tornada neće izostati u polufinalu i finalu te ih još jednom pozivam da dođu u što je moguće većem broju!
- zaključio je krilni centar Zadra Jere Macura.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.