Aco: "Želimo osvojiti titulu"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.5.2008 u 23:35.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: Zadarsport (Arhiva)


Trener Petrović bio je zadovoljan pobjedom u Šibeniku. Njegovi su igrači tako na najbolji mogući način završili regularni dio Lige za prvaka. U 14 kola su poraženi samo jednom i sada u dobrom ozračju dočekuju Zagreb u Jazinama. Imaju tri dana pripreme za tu utakmicu koja je na rasporedu u subotu. Trener i igrači su pred dvoboje polufinala doigravanja sa Zagrebom zatražili maksimalnu podršku navijača koja im je neophodna na putu do titule. Osim što je Petrović uspio zabilježiti pobjedu, vrlo je važno što se nitko nije ozlijedio: "Odigrali smo solidnu utakmicu, raspodijelili minutažu, nitko se nije ozlijedio i u solidnom stanju dočekujemo Zagreb. Sve zadatke što se tiče ove utakmice smo ispunili i odradili ovu utakmicu na najkvalitetniji mogući način. Naša želja se zna, želimo osvojiti titulu i nadam se da ćemo biti homogeni u tome. Pred nama je cilj pobijediti pet utakmica i to je jedino što nas interesira."

Unatoč tome što je utakmica bila vrlo rano riješena, trener Petrović nije dao niti minute Marčinkoviću i Šarliji: "Moj prioritet su onih 9 igrača koji trebaju biti u formi da se što bolje pripreme za play-off. Sada nije vrijeme za davanje minutaže onima koji su manje igrali. U ovoj smo se utakmici pripremali da u što boljem stanju uđemo u polufinale doigravanja."

Zadovoljan je igrom Jure Lalića koji je postigao 11 poena uz četiri skoka (val. 13): "Jure je odigrao korektno, u solidnom intezitetu i zadovoljan sam kako je to odradio."

Jure LalićMladi Jure Lalić je odigrao solidnu utakmicu i postigao dobre brojke za 19 minuta u igri. "Odigrali smo solidnu utakmicu, kontrolirali smo je od početka do kraja, izuzev nešto lošijeg početka. No, nakon pet-šest minuta smo došli na svoje. Više je igrača odigralo dobro i sada čekamo Zagreb u subotu", reći će Jure.

Zna i vjeruje da može puno bolje od ovoga: "Daleko je ovo od mog maksimuma. Danas sam zadovoljan minutažom i nadam se da će i u polufinalnim utakmicama biti slična."

Mladi centar traži pomoć navijača pred završnicu sezone: "Pomoć s tribina nam je potrebna, sada nije vrijeme za nekakve diskusije i ovih 20 dana trebamo odraditi borbeno, kako igrači, tako i navijači. Trebamo dati sve od sebe, osvojiti Prvenstvo i tako staviti točku na "i" ove sezone."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.