Zadar porazom u Varaždinu zaključio sezonu.
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.5.2008 u 23:23.
ZDNews.hr

Kapetan Zadra, Jakov Surać Foto: Zadarsport (Arhiva)


Odigrano je i posljednje 33. kolo 1.HNL u kojemu su nogometaši Zadra sezonu zaključili porazom. Iako su Zadrani nastupili u dosta mladolikom sastavu, neki su iskoristili pruženu priliku više, a neki manje. Konačan rezultat bio je 5:2 za Varteks. U strijelce za Zadrane po prvi puta se upisao Marko Rašo, dok je drugi gol za Zadrane postigao kapetan, Jakov Surać

Trener Zebić u 'vatru' je gurnuo ovih jedanaest igrača: Antonijo Ježina, Roko Mišlov, Josip Modrić, Ferdo Milin, Jakov Surać, Šime Maruna, Marin Tomasov, Naum Batkoski, Ante Puljić, Šime Gregov i Marko Rašo.

I za kraj, jedna vesela vijest, prvi strijelac lige je igrač Zadra, Želimir Terkeš sa postignutim 21 golom, ispred igrača Rijeke Đalovića, koji je postigao 18 pogodaka.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.