Stolnotenisači Zagreba izjednačili
Piše: Sportnet.hr | Objavljeno 9.5.2008 u 18:59.
ZDNews.hr

Foto: Zadarsport (Arhiva)


U drugoj utakmici finala hrvatskog stolnoteniskog prvenstva Zagreb je u svojoj dvorani svladao Donat i odgodio odluku o prvaku za treći susret u Zadru.

Tomislav Zubčić u prvom dvoboju nije ostavio Stipi Zubčiću mnogo prilika i Zagreb je poveo. Slijedio je zanimljiv ogled Kolareka i Zhenga u kojem je domaći igrač iskoristio svoje prilike u prva dva seta za prednost 2:0. No, Kinez je agresivnom igrom uspio smanjiti, ali Kolarek je u četvrtom setu bio spretniji i Zagreb je poveo 2:0.

Dramatična utakmica se nastavila susretom Šurbeka i Karlovića. Bio je to iznimno zanimljiv dvoboj, a domaćin je opet bio spretniji i minimalnim rezultatom je uzeo prva dva seta. Karlović se razigrao u trećem setu i slavio 11:6, ali je Šurbek uzvratio s 11:4 u četvrtom setu. U igri parova su Karlović i S. Zubčić samo u prvom setu pružili otpor Kolareku i T. Zubčiću.

Treća utakmica je na rasporedu 11. svibnja.

Prva hrvatska muška stolnoteniska liga, finale, druga utakmica

Zagreb - Donat 4:0 (1:1)

T.Zubčić - S. Zubčić 3:0
Kolarek - Zheng 3:1
Šurbek - Karlović 3:1
T. Zubčić/Kolarek - Karlović, S. Zubčić 3:0

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.