Ekskluzivno: Službene web stranice NK Zadra su online!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.5.2008 u 16:39.
ZDNews.hr

Službene stranice NK Zadar


Nogometni klub Zadar napokon ima svoju web stranicu! Od večeras, 9. svibnja 2008., na adresi NkZadar.hr moći će te pristupiti službenim stranicama NK Zadar na kojima se nalaze osnovni podaci o klubu, igračima, stadionu, školi nogometa te ostalim podacima vezanim za NK Zadar.

Na web stranicama prevladavaju zelena i plava boja, dok se uzorak travnjaka koristi kao pozadinska slika. Lijevi dio 'headera' napravljen je od 26 sličica koje su kompilirane u jednu mozaičnu sliku, dok je u desnom dijelu uzeta fotografija proslave gola nogometaša Zadra, Dragana Župana.

Nakon što stranica bude službeno puštena u 'pogon', NK Šibenik ostaje jedini nogometni klub u 1.HNL koji još uvijek nema svoju internet stranicu.

Zadnja izmjena u 22:00

Stranice NK Zadar su i službeno online!


Službena stranica NK Zadar >>>

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.