Juniori KK Zadar osvojili Dalmatinsku ligu
Piše: Ezadar.hr | Objavljeno 9.5.2008 u 1:25.
ZDNews.hr

Foto: Ezadar.hr


Odigrano je posljednje kolo Dalmatinske juniorske košarkaške lige u kojem su juniori Zadra pobjedom u derbiju kola protiv Splita osvojili prvo mjesto.

Iako nekompletni i bez prve violine Tonija Prostrana Zadrani nisu imali većih problema već su potvrdili pobjedu izborenu u Splitu u prvom dijelu prvenstva. Kod pulena trenra Roka Giergije dvocifren broj koševa postigli su Knežević, Guzobad i Popović.

Na polufinalni turnir prvenstva Hrvatske u Pazinu od 14. do 18. svibnja uz Zadar plasirali su se još košarkaši Borik Puntamike koji su u ligi zauzeli treće mjesto te juniori Splita, Šibenika i Dubrovnika.

Konačni redosljed: 1. Zadar, 2. Split, 3. Borik Puntamika, 4. Šibenik, 5. Dubrovnik, 6. Alkar, 7. Trogir.

Zadar - Split CO 73-61 (16-5, 19-25, 20-12, 18-19)

Zadar: Mikulić 9, Pešut 8, Pelczman 2, Knežević 19, Čakarun 4, Kotlar, Blažević 2, Crnjak 7, Vlaić 2, Šarac, Guzobad 10. Popović 10.

Split: Katić, Dragojević 10, Baković 18, Matić, Perasović, M. Delaš 15, Jakoliš 6, Radić 6, I. Delaš, Gančević 7.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.