Ante Mitrović, Marin Tomasov i Antonio Ježina pozvani u reprezentaciju
Piše: HNS | Objavljeno 8.5.2008 u 15:20.
ZDNews.hr

Ante Mitrović Foto: Hrvoje Bajlo


Izbornik mlade U-21 reprezentacije objavio je listu kandidata s kojima računa za predstojeći Interkontinentalni U-23 turnir Nogometnog saveza Malezije 2008 od 13. do 25. svibnja 2008.

Dražen Ladić objavio je listu s ukupno 20 imena s kojima sljedeći tjedan putuje na turnir u Maleziju. Prva grupa će na put u ponedjeljak 12. svibnja ujutro, dok će igrači Hajduka i Dinama, njih ukupno sedam, te trener Zlatko Dalić otputovati u četvrtak 15. svibnja, nakon uzvratne utakmice finala Kupa, također ranim jutarnjim letom.

Svi sudionici turnira, pa tako i naša delegacija bit će smješteni u Palace of Golden Horses hotelu u Kuala Lumpuru. Valja napomenuti i kako će termini povratka ovisiti o ostvarenom rezultatu. Dakle, ovisno o uspjehu Ladićevi izabranici će se u Hrvatsku vratiti 21., 23. ili 25. svibnja.

Na turniru sudjeluje ukupno osam reprezentacija raspoređenih u dvije skupine. u Grupi A su Malezija, Nigerija, Irska i Irak, a u našoj, Grupi B; Australija, Gana, Argentina i Hrvatska.

Prema rasporedu, naši bi prvu utakmicu trebali odigrati u četvrtak 16. svibnja, preostale dvije utakmice u grupi 18. i 20., dok su polufinalni ogledi 22., a finale 24. svibnja.

Izbornik Dražen Ladić nam je ukratko prokomentirao:
-'Prvenstveno je riječ o turniru Olimpijskih reprezentacija, dakle U-23 reprezentacija te svim ostalim sudionicima na određen način služi i kao svojevrsna priprema za Olimpijske igre. S druge strane mi na turnir idemo s dvije godine mlađom selekcijom i s ciljem da se igrači upoznaju s jednim višim rangom natjecanja što nas na koncu i čeka u sljedećim kvalifikacijama.

Otud je potpuno logično da nemamo imperativ rezultata što ne znači da nećemo učiniti sve da se predstavimo u najboljem svijetlu. No ponavljam, glavni cilj je da se zadrži dobra i pozitivna atmosfera odnosno dobro ozračje u timu, da igrači budu zajedno, da steknu jedno novo iskustvo, i naravno - da se neki novi igrači, obzirom na 'tajming' turnira eventualno nametnu i iskoriste priliku.'



LISTA KANDIDATA

1. JEŽINA Antonijo - Zadar
2. KELAVA Ivan - Dinamo Zagreb
3. RODIĆ Silvio - Slaven Belupo Koprivnica
4. PRAHIĆ Igor - Varteks Varaždin
5. PINTARIĆ Franjo - Međimurje
6. JOZINOVIĆ Goran - Hajduk Split
7. JAJALO Mato - Slaven Belupo Koprivnica
8. IPŠA Kristian - Energie Cottbus
9. KOKALOVIĆ Elvis - Slaven Belupo Koprivnica
10. KULUŠIĆ Ante - Šibenik
11. ŠIMEK Karlo - Varteks Varaždin
12. BRKLJAČA Mario - Zagreb
13. LJUBIČIĆ Marin - Hajduk Split
14. BOŠNJAK Miljenko - Drava Ptuj
15. GABRIĆ Drago - Hajduk Split
16. TADIĆ Josip - Dinamo Zagreb
17. TOMASOV Marin - Zadar
18. MANDŽUKIĆ Mario - Dinamo Zagreb
19. BUŠIĆ Tomislav - Hajduk Split
20. MITROVIĆ Ante - Zadar

STRUČNI STOŽER

1. KATALENIĆ Drago - Šef delegacije
2. LADIĆ Dražen - Izbornik
3. DALIĆ Zlatko - Trener
4. VLAHOVIĆ Tomislav - Liječnik
5. LAZAR Mario - Fizioterapeut
6. ŠIMIĆ Vlado - Fizioterapeut
7. CRNOGORAC Ilija - Ekonom
8. KAJFEŠ Branko - Tajnik

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.