Magaš ekskluzivno za Zadarsport: "Aco ostaje!"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.5.2008 u 16:11.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš Foto: Zadarsport (Arhiva)


U razgovoru s predsjednikom KK Zadar, portal Zadarsport ekskluzivno doznaje kako će Aco Petrović nastaviti i dalje voditi prvu momčad. Trener Petrović je bio revoltiran padom koncentracije pojedinih igrača, a ulje na vatru su dodali ružni povici prema njemu sa zapadne tribine nakon utakmice sa Zagrebom. Kao što predsjednik Magaš kaže: "Aco je donio ishitrenu odluku, ali obavit ću razgovor s njim. Sigurno će ostati na klupi."

Magaš je dodao kako Uprava u potpunosti stoji iza trenera i igrača: "Uprava kluba stoji iza trenera i igrača i zadovoljni smo do sada napravljenim rezultatima. Također pozivam navijače da nas podrže sada kada nam je to potrebno."

Pojavile su se neke kuloarske priče kako trener Petrović na kraju sezone odlazi u Cibonu na mjesto direktora i sa sobom iz Zadra vodi nekoliko igrača, ali iz pouzdanih izvora saznajemo da te priče nemaju nikakve osnove i da su to samo nebuloze. Naprotiv, isti nam izvor potvrđuje kako se sprema višegodišnji ugovor kojim bi Petrović narednih nekoliko sezona bio trener prve momčadi Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.