Vratija se Toni. Di je bija...
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.5.2008 u 22:55.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Nakon što je Toniju Prostranu KK Zadar zabranio da ode na neslužbeno svjetsko juniorsko prvenstvo u košarci, a znajući u kakvim odnosima su KK Zadar i HKS, bilo je za očekivati da će HKS reagirati upravo kako je i reagirao. Toniju je zabranjeno igranje na bilo kojem natjecanju (u ovom slučaju NLB i PH) na mjesec dana, a klub je 'nagrađen' sa 40.000 kuna kazne.

Toniju je kazna službeno istekla 1. svibnja 2008. te ćemo ga sutra vidjeti u rosteru protiv Zagreba. Vrlo je vjerojatno da će dobiti određenu minutažu, a uzmemo li u obzir fizikčko stanje Coreya Brewera koji ima laganu ozljedu mišića u desnoj nozi, šanse su i veće.

" - Pa ja san sretan sto je ta kazna napokon prošla, a to za igru, to je na treneru ako on bude mislio da san mu ja potreban u igri, ja sam tu i dat ću sve od sebe da opravdam njegovo povjerenje." - kazao nam je Toni.

Kako si se osjećao ovih mjesec dana koje nisi igrao

" - Jedno je sigurno, a to je da nije lako kad te suspendiraju a znaš da nisi kriv ni za što. Ja sam to htio riješiti sa svojim treninzima i svaki trening san davao sve od sebe tako da mi je u jednu ruku to iskustvo i pomoglo."

Utakmica 10. kola A1 Lige za prvaka na rasporedu je sutra u Jazinama, s početkom u 18:00 h.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.