Giergia: "Zadar neće igrati niti jednu utakmicu ove sezone u novoj dvorani!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.5.2008 u 14:41.
ZDNews.hr

Pino Giergia Foto: Zadarsport (Arhiva)


Podsjećamo, dr. Vrančić u razgovoru za portal Ezadar izjavio je sljedeće: "Prva utakmica koja će se odigrati u novoj dvorani ipak će biti košarkaška. Najvjerojatnije će se 17. svibnja odigrati jedna od polufinalnih utakmica košarkaškog kluba Zadar."

Povodom gore objavljenog članka, kontaktirali smo sportskog direktora KK Zadar, Pina Giergiu koji nam je kazao kako mu je više dosta nagađanja te je još jednom ponovio: "Pa ja stvarno neznam što svi neće napisati. Već smo po tisućiti put i Magaš i ja rekli da smo i dogovoru s igračima, koji su najbitniji faktor u cijeloj ovoj priči odlučili da nećemo ove sezone igrati niti jednu utakmicu u novoj dvorani na Višnjiku.

Razlog je vrlo jednostavan, za one koji žele to shvatiti, a taj je da igrači još nisu igrali u toj dvorani i bilo bi suludo da sad tamo igraju važne utakmice bez dodatne pripreme i testiranja novog okruženja. Dvorana još nije niti gotova i suludo je uopće razmišljati o tome da odjednom moramo odigrati utakmicu tamo. Ne moramo i nećemo. Ne zato što sam ja tako rekao nego je to odluka svih igrača Zadra a odluku igrača smo ispoštovali predsjednik Magaš i ja."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.