Bepo Bajlo: "Nema puštanja. Neka se Šibenčani snalaze kako znaju"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.5.2008 u 13:32.
ZDNews.hr

Prof. Josip Bajlo Foto: Arhiva


Uoči subotnje utakmice 32. kola 1.HNL između Zadra i Šibenika, 'glas ulice' kaže kako će Zadar pustiti Šibeniku da pobijedi te tako osigura prvoligaški status. O svemu tome, ali i o utakmici protiv Slaven Belupa, razgovarali smo sa kolumnistom ZadarSporta te sportskim direktorom NK Zadar, profesorom Josipom Bepom Bajlom koji je oštro demntirao sve navode o puštanju utakmice Šibeniku, ali i bilo kojem drugom klubu.

Dosta mladih igrača u sastavu protiv Slaven Belupa

" - Ohrabruje činjenica da ovi mlađi igrači koji su igrali protiv Belupa, poćevši od Ježine, Gregova, Marune, Mišlova Jerbića, pa i kasnije Tička, vrlo dobro odigrali susret. Mislim da možemo biti iznimno zadovoljni jer ipak su to još uvijek mladi momci pred kojima je još jako puno nogometnog izazova. Od utakmice se i nije moglo očekivati previše jer ipak je Belupo ekipa koja se bori za izlaz u Europu, no možemo biti zadovoljni viđenim."

Bez Subašića i Terkeša

" - Žao nam je što nije nastupio Subašić koji je imao problema s rukom pa je bilo logično ne stavljati ga u sastav ako nije potpuno spreman za susret. Terkeš također nije nastupio jer je naglo dobio temperaturu. Iako je noć prije utakmice uzimao lijekove, temperatura nije padala pa tako nismo imali prilike ni na njega računati u tom susretu pa smo praktički bili desetkovani u svim linijama igre."

Nema puštanja nikome, pa ni Šibenuku

" - Što se nas tiče neka se Šibenik sam misli o svojoj sudbini. Mi ćemo odigrati onako kako priželjkujemo. Naravno da ćemo ići na pobjedu i svi igrači će biti spremni isključivo na borbenosti i želji za pobjedom. Sigurno je da će biti izuzetno teško sa Šibenikom. Pa i sami statistički podaci ako ih bolje pogledate govore kako od pamtivjeka imamo teških problema sa Šibenikom, a i rijetke su situacije kada smo ih pobjeđivali.

Pa dobro, to su samo ulične špekulacije i to ostaje na tome što se nas tiće. Ja to slušam već godinama a u tome obično nema ni trunke istine. Bilo je i situacija kada su i nama bili potrebni bodovi, nismo ih mogli ostvariti pa smo ispali iz lige. Ja ne mislim da će Šibenik ispasti, iskreno se nadam da će uspjeti osigurati prvoligašli status bez obzira na rezultat kakav bude u subotu.

Moram također naglasiti da smo hendikepirani jer nam ne igra Bilaver, ne igra nam i Parmaković. Mislim da će to biti izuzetno teška utakmica za jedne i za druge. Još jednom napominjem kako smo mi ipak preozbiljna sportska institucija da bi nekome pustili utakmicu." - zakljčio je.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.