Treća Hrvatska rafting regata 'Zrmanja 2008'
Piše: Hrvatska rafting regata | Objavljeno 1.5.2008 u 11:30.
ZDNews.hr


Organizacijski odbor III. hrvatske rafting regate Zrmanja 2008. Vas poziva na dvodnevnu manifestaciju koja će se održati 2. i 3. svibnja u Obrovcu i na rijeci Zrmanji.

Program:

02.05. - 12.00: udičarenje na rijeci Zrmanji u Obrovcu (ribolovno društvo „Riblje oko“ iz Sukošana)
- 18.00: revijalna nogometna utakmica između veterana NK Hajduk iz Splita i ekipe organizatora na stadionu NK Zrmanja u Obrovcu

03.05. - 09.00: svečano otvaranje III. rafting regate Zrmanja 2008. na cilju rafting staze u Muškovcima – pozdravna riječ predsjednika Organizacijskog odbora gosp. Božidara Kalmete

- 10.30: početak spusta ekipa koje se natječu u prvoj grupi
- 13.00: tehnička pauza i organizirani ručak na cilju za sudionike i predstavnike medija koji prate regatu
- 14.30: početak spusta ekipa koje se natječu u drugoj grupi
- 19.00: zatvaranje III. hrvatske rafting regate na seoskom gospodarstvu „Mićanovi dvori“ u Kruševu (svečana večera, proglašenje pobjednika i dodjela nagrada, izbor za Miss „Zrmanje 2008.“ te aukcija slika u humanitarne svrhe za razminiranje Tulovih greda)

U subotu se, na dan održavanja regate, na cilju u Muškovcima predviđa i mnoštvo zabavnih sadržaja za natjecatelje i publiku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.