Neka se nova dvorana zove po Kreši Ćosiću
Piše: Tornado Zadar / Zadarsport | Objavljeno 1.5.2008 u 11:20.
ZDNews.hr


Iz udruge navijača Tornado Zadar stiglo je službeno priopćenje za javnost u kojem navode, a s čime se i redakcija portala Zadarsport.com u potpunosti slaže, da se ime nove dvorane u sklopu sportskog centra Višnjik nazove po legendi zadarske, hrvatske ali i svjetske košarke - Krešimiru Ćosiću. Pismo vam prenosimo u cijelosti:

S obzirom da se završetak sportske dvorane na Višnjiku bliži samom kraju, odnosno da će se u skoro vrijeme odigrati i prve službene utakmice, a ista još uvijek nema "službeno“ ime, Udruga navijača "Tornado Zadar“ ovim priopćenjem želi skrenuti pozornost svekolikoj zadarskoj javnosti i naročito gradskim ocima koji su mjerodavni za imenovanje naziva dvorane, odnosno pokrenuti inicijativu da se dvorana nazove po velikanu i istinskoj legendi ne samo zadarske, već i svjetske košarke, Krešimiru Ćosiću.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.