Momčad Slaven Belupa nadigrala Zadrane
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.4.2008 u 20:58.
ZDNews.hr

Foto: Zds


Nogometaši Zadra poraženi su u Koprivnici u zaostaloj utakmici 27. kola 1.HNL koje je bilo odgođeno radi tragične pogibje mladog zadarskog nogometaša Hrvoja Ćustića. Iako bez prevelike želje za bodovima, nakon što su osigurali prvoligaški status osvojenim bodom protiv Zagreba, nogometaši Dalibora Zebića u Koprivnicu su otputovali znatno oslabljeni.

Naime, šestorica prvotimaca (Subašić, Terkeš, Bilavera, Milin, Modrić i Sutać) nisu nastupili što zbog ozlijeda što zbog kartona. Također valja naglasiti kako među šestoricom koji danas nisu imali priliku zaigrati su ponajbolji vratar 1.HNL Danijel Subašić te najbolji strijelac lige Želimir Terkeš.

Zadrani su istrčali u sastavu: Vuković, Puljić, Batoski, Parmaković, Elez, Župan, Mišlov, Gregov, Tomasov, Mitrović

(1-0, 12' Šehić) - Nakon ubačaja iz kuta Kresinger je zahvatio loptu koja se odbila od vratnice, na loptu je natrčao Šehić koji neometan posprema loptu u mrežu za vodstvo domaćina od 1-0.

U 21. minuti igrač Slaven Belupa Asim Šehić prolazi nekolicinu igrača Zadra te puca sa ruba kaznenog prostora, no lopta odlazi pored vratnice.

Domaći su u 31. minuti imali još jednu stopostotnu priliku kada Kresinger izlazi sam pred Ježinu no ovaj još jednom promašuje te rezultat ostaje nepromjenjen.

U drugom poluvremenu trener Zadra Dalibor Zebić pružio je priliku još jednom mladom igraću. Iz igre je izvadio Hrvoja Vukovića a među vratnice poslao Antonija Ježinu koji je svojim sjajnim intervencijama u nekoliko navrata odlično reagirao i spasio svoju momčad od većeg poraza.

Tek što je stao među vratnice, mladi zadarski vratar već je imao dosta posla. U 53. i 59. minuti našao se sam oči u oči sa Asimom Šehićem no Antonio Ježina je u oba puta izašao kao pobjednik te tako opravdao povjerenje trenera Zebića.

(2-0, 82' Čaval) - Desetak minuta prije kraja utakmice, Kristijan Čaval još jednom je zatresao zadarsku mrežu te tako zaključio utakmicu u kojoj više nije bilo prilika niti za jedne niti za druge. Ovom pobjedom momčad Slaven Belupa ponovno je vratila nade u borbu za drugu poziciju. Naime, Slaven Belupo ima 50 bodova, isto kao i Rijeka. Hajduk je drugi sa 51. bodom dok Osijek, koji je peti na tablici ima 48 bodova

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.