Štimac: "Žao nam je što smo utakmicu s Hemofarmom odigrali pod kočnicom"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.4.2008 u 23:41.
ZDNews.hr

Andrej Štimac Foto: Sebastian Govorčin


Andrej Štimac je u Tivoliju odigrao jednu od svojih najboljih ovosezonskih utakmica. Ovaj je krilni centar se u posljednje vrijeme diže u formi, a protiv Hemofarma je bio najbolji igrač Zadra s postignutih 15 poena uz 15 skokova. Međutim, to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Final Four je iza nas, koji su vaši dojmovi?

- Trebamo ga što prije zaboraviti, jer ga nemamo po čemu spektakularnom pamtiti. Ali s druge strane ne trebamo padati u očaj zbog toga. Što se Cedevite tiče, utakmica koju smo ovdje igrali nam treba biti pokazatelj. No, oni su opasna ekipa i ako im daš priliku, oni će je iskoristiti. U zadnje vrijeme igraju bolje, ali se nadam da ćemo mi uspjeti izvući pobjedu na malo vrućem parketu u Zagrebu.

Jesu li dva uzastopna poraza napravila određeni psihički pritisak na vas?

- Očekivalo se najmanje finale i nama je žao što smo tu utakmicu odigrali u "leru". Ono što smo prezentirali u Ljubljani nije bilo na razini Zadra od ove sezone, možda nas je sputala važnost utakmice. U nekim situacijama smo trebali biti čvršći i više se boriti za "ničije lopte". Uglavnom, i zona se na kraju pokazala kao problem. Previše je bilo stvari da bismo na kraju ušli u finale. Može nam još više biti žao što je Hemofarm u finalu Partizanu postigao svega 50 poena. Ostaje dojam da smo puno toga prokockali ovim porazom, i što se tiče bodova i konačnog plasmana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.