Rok: "Razočarali smo sami sebe"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.4.2008 u 19:26.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Zadarsport (Arhiva)


Rok Stipčević je nakon ne toliko dobrih igara u NLB ligi naprosto eksplodirao i u Prvenstvu Hrvatske skupio samo minutu manje od Johnsona (255-254). Unatoč tome što pruža napadački jako dobre predstave (13 poena po utakmici, treći zadarski strijelac), u Ljubljani mu je trener Petrović povjerio svega 16 i pol minuta koje je Rok iskoristio za dva poena i dva skoka. Nije previše zadovoljan učinjenim.

Vaši dojmovi s Final Foura.

- Nismo ispunili očekivanja, čak smo dijelom razočarali sami sebe. Trebamo izvući velike pouke iz tog poraza. Ovo je već drugi puta da nam se događa takav pad što se već dogodilo protiv Zvezde i Cibone, te sada na FF-u. Mislim da se svi igrači trebamo skupiti i protiv Cedevite dati sve od sebe. Trebamo maksimalno motivirano ući u tu utakmicu, kao da igramo finale Prvenstva. Svi će biti maksimalno motivirani protiv nas, jer vide da smo ranjivi.

Jesu li dva poraza u nizu narušila psihološko stanje u ekipi?

- Nisu psihološki narušili stanje, ali ja bih volio da svi u svaku utakmicu uđemo maksimalno motivirani s pozitivnom energijom. Na takav se način pobjeđuju velike utakmice i do kraja sezone moramo tako igrati.

Očekujete pobjedu protiv Cedevite.

- Svakako da očekujemo pobjedu, ali ako ne uđemo maksimalno motivirano bit će teško. Protiv njih moramo ući 100% motivirani, vratiti se u pobjednički ritam i u završnicu sezone ući s pobjedama. Ako bude tako, vjerujem da će sve biti dobro.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.