Košarkaši Zagreba i portal Kosarka.hr u posjeti SOS-Dječjem selu
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 25.4.2008 u 22:31.
ZDNews.hr


Košarkaši Košarkaškog kluba Zagreb Crobenz posjetili su tijekom petka (25. travnja 2008.) SOS-Dječje selo u Lekeniku. Posjet humanitarnog karaktera u sklopu akcije „Kosarka.hr KROZ ŽIVOT” organiziran je od strane internetskog portala Kosarka.hr. Košarkaši su dio dana proveli u druženju s djecom u obližnjoj osnovnoj školi, kasnije i u kućama SOS-Dječjeg sela Lekenik te na taj način razveselili i mališane i odrasle.

Kroz razgovor, druženje i loptanje među obručima igračka delegacija KK Zagreb Crobenz uljepšala je djeci težih životnih uvjeta bar jedan dan i ujedno ukazala na potrebu društveno odgovornog ponašanja.

„Prvi mi je put da sudjelujem u jednoj ovakvoj akciji. Druženje s djecom je bilo baš predivno, dobro sam se zabavio”, oduševljen je bio trenutno najperspektivniji hrvatski košarkaš Ante Tomić ispred grupe suigrača u kojoj su još bili Jakov Vladović, Krunoslav Simon i Nikola Garma.

Prigodne poklone za 300-tinjak djece uručili su predstavnici kluba, sponzor Getro te predstavnici portala Kosarka.hr, pritom izrazivši zadovoljstvo realizacijom ideje. „Temelji portala Kosarka.hr leže na afirmaciji košarke među mladima. Mladim naraštajima težimo približiti košarku i dobrobiti koje ona donosi, a ova akcija upravo je na putu tih naših nastojanja”, rekao je voditelj portala Kosarka.hr Karlo Dževerlija ujedno najavivši nastavak ove vrijedne akcije.

Direktor SOS-Dječjeg sela Lekenik Ognjen Andrić se u ime svih štićenika i svega osoblja te ustanove biranim riječima zahvalio sudionicima akcije. „Težimo djecu što više socijalizirati i povezati s vanjskim svijetom. Vidjeli ste njihovu ogromnu radost zbog vašeg dolaska, stoga vam u ime djece iskreno zahvaljujem na posjeti.”

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.