Prijave za Ljubljanu u prostorijama Udruge
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 21.4.2008 u 23:56.
ZDNews.hr

Tornado Zadar Foto: Zadarsport (Arhiva)


Navijačka skupina Tornado Zadar nastavlja potvrđivati svoj primat među košarkaškim navijačima u Hrvatskoj. Kao i do sada, Tornado će vjerno pratiti svoje ljubimce na završnom turniru regionalne NLB lige koji se održava 25. i 26. travnja u Ljubljani. Nebrojeno su puta bili prevaga na Zadrovu stranu i svi rezultati su došli uz njihovu bučnu pomoć.

Prije pet godina su u istoj dvorani u Ljubljani u velikom broju nazočili najvećem uspjehu košarkaša Zadra od neovisnosti, osvajanju tadašnje regionalne Goodyear lige. Nadaju se da bi se ovoga puta mogla ponoviti povijest, ali kao i uvijek, oni će svoj dio napraviti.

Prijevoz do Ljubljane je organiziran, a prijaviti se i dobiti sve informacije možete svakoga dana od 17-20 sati u prostorijama Udruge Tornada koja se nalazi na adresi Bedemi zadarskih pobuna 1.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.