Borik pobjedom završio sezonu
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 20.4.2008 u 14:44.
ZDNews.hr

Antonio Bilić je postigao 12 poena Foto: Zadarsport (Arhiva)


U posljednjem kolu Lige za ostanak momčad Borik-Puntamike u Bedekovčini je bila bolja od Zaboka i tako na prvom mjestu završila ovu sezonu. Nije ih vodio trener Bujan zbog viroze, nego njegov pomoćnik Juran koji je na najbolji mogući način debitirao u ulozi prvog trenera. Nedostajao je također razigravač Tomislav Dražović.

Gosti su vodili većim dijelom prve četvrtine i imali +8 u nekim trenucima, ali serijom 13:3 domaćini se vraćaju u igru i vode s dva poena prednosti. Posljednje vodstvo Zabočana datira iz druge četvrtine kada su domaćini poveli 26:21 na krilima Leža, ali tada gosti čine ključnu seriju 10:0 za vodstvo 26:31 koje nisu ispustili do kraja utakmice. Prvo poluvrijeme Puntamičani završavaju vodstvom 38:46, a kasnije je i trener Juran naglasio važnost dobro odigranih prvih 20 minuta.

Unatoč zoni domaćih Borik igra jako dobro i serijom 16:2 prelama utakmicu. Do kraja utakmice su gosti vodili s 20-tak poena prednosti, ali tricom Marića dvije minute prije kraja domaćini se približavaju na -9, ali dalje od toga nisu mogli.

Najefikasniji igrač utakmice bio je krilni igrač Borika Marko Žorž s 23 poena (pet trica, tri skoka, val. 26). Dobru potporu imao je u Čularu i Biliću koji su postigli po 13 poena. Kod domaćina 17 je postigao kapetan Lež, 15 je zabio bivši centar Splita Lozančić, a 14 poena uz sedam skokova i 9 izborenih faulova (val. 23) je dodao Puljak.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.