Marčinković: "Zahvalan sam Aci"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.4.2008 u 0:02.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković - ponovno u momčadi Foto: Zadarsport (Arhiva)


Trener Zadra Aco Petrović vratio je Pavla Marčinkovića i Marina Šarliju u sastav za utakmicu sa Šibenikom, te je tako ovom dvojcu ostala samo kazna o smanjenju plaće za 50%. Podsjetimo, Marčinković i Šarlija su izvan dopuštenog vremena provodili vrijeme u zagrebačkom kafiću Papagaj gdje se i dogodio incident u kojem je Marčinković udaren bocom po glavi zbog čega je morao provesti noć u bolnici.

Kakav je osjećaj ponovno biti u momčadi?

- "Predivan je osjećaj ponovno biti u momčadi i zaista se ne sjećam kada sam se zadnji put ovako dobro osjećao. Zahvalan sam treneru zbog vraćanja u momčad. Presretan sam", očita je bila sreća u Marčinkovićevom glasu.

Očekujete li minutažu nakon ovog incidenta?

- "Bilo bi zaista nezahvalno očekivati minutažu nakon ovakvog prekršaja. Najbitnije mi je da sam ponovno u momčadi i trenutno ne razmišljam ni o čemu drugom."

Kako gledate na završnicu sezone?:

-"Što se tiče Prvenstva Hrvatske, mislim da nam nitko ne predstavlja ozbiljniju opasnost. Naše igre govore same za sebe, jer smo pokazali svoju snagu u utakmicama protiv direktnih konkurenata za naslov. U gostima protiv Cibone, Zagreba i Splita smo pokazali kako se pobjeđuje i vjerujem da nam ove sezone naslov neće pobjeći. Da se završni turnir NLB lige igra u Zadru, ne bi bilo nikakve sumnje u osvajanje titule pred domaćom publikom, a ovako očekujem finale protiv Partizana, što bi mogla biti vrlo čvrsta i teška utakmica."

Centar Zadra Jure Lalić u Ligi za prvaka je odigrao nekoliko vrlo dobrih utakmica, pogotovo protiv Cedevite kojoj je zabio 16 poena uz 8 skokova, te protiv Zagreba gdje je postigao 12 poena uz četiri skoka.

Što očekujete od utakmice sa Šibenikom?

- "Utakmica protiv Šibenika je još jedna u nizu utakmica u kojoj smo izraziti favoriti. Moramo imati pravi pristup od prve minute i ako tako budemo igrali, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. Ne smijemo olako shvatiti Šibenik, jer su oni jedna iznimno talentirana momčad", kratak je Jure.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.