Rok: "Idemo na prvo mjesto"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.4.2008 u 0:57.
ZDNews.hr

Rok Stipčević ponovno odličan Foto: Zadarsport (Arhiva)


Rok Stipčević nastavlja u zaista sjajnoj formi u Ligi za prvaka. Odigrao je vrlo dobru predstavu na Gripama i sa 16 poena bio drugi strijelac utakmice. Uz to je dodao i četiri skoka i tri asistencije i u Ligi za prvaka igra kao preporođen. Trenutno je na statističkim prosjecima od 14.7 poena po utakmici, 3.6 skokova i 3.3 asistencije. Rok je zadovoljan ovom pobjedom: "Ostvarili smo veliku pobjedu, znali smo od samog početka da će Splićani ući maksimalno angažirano i s većom dozom samopouzdanja u odnosu na prošle utakmice. Ipak su pobijedili Cibonu i Zagreb

Stallworth se teško vraća
Barać i Stipčević su odlično odgovorili treneru Petroviću nakon Stallworthove ozljede i uspješno "pokrpali" rupu na mjestu šutera. Rok zna kako je vraćati se nakon ozljede: "Znam da Stallworthu nije lako vratiti se nakon što je dugo izbivao s parketa, jer nakon tri tjedna izgubiš formu, samopouzdanje i osjećaj za igru. Vjerujem da će se Stallworth s vremenom vratiti."(M.L. i H.B.).
u gostima što im je puno značilo za samopouzdanje, ali mi smo znali da ćemo doći do pozitivnog rezultata ako budemo igrali našu igru i održavali dobar ritam. Prvu četvrtinu smo bili u egalu, u drugoj smo se odvojili, a u trećoj četvrtini smo ih razbili i priveli je rutinirano kraju. Dokazali smo da smo kvalitetnija momčad i krupnim koracima idemo prema prvom mjestu."

U prošloj utakmici Rok je bio autor 23 poena, u ovoj je postigao 16 i zaista igra u jako dobroj formi Prvenstvu Hrvatske: "Igram već konstantno u Ligi za prvaka, ali znam da mogu još i bolje i neću se ovime zadovoljavati. Nastavit ću i dalje raditi, ali najvažnije su pobjede i davat ću i dalje sve od sebe za ekipu. Zadovoljan sam dobivenom minutažom."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.