Ozbiljni problemi u KK Zadar: Globa od 3.000 kuna mogla bi dobiti još koju nulu na kraju
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.4.2008 u 20:11.
ZDNews.hr

Prva kazna - 3.000 kuna, druga 6.000, treća 12.000 ... Foto: Zadarsport (Arhiva)


Službena informacija iz HKS-a glasi: KK Zadar kažnjen je sa 3.000 kuna globe radi ne poštivanja propisa i prijavljivanja manje igrača nego što je napisano u pravilniku saveza. Naime, na utakmici Zadar - Svjetlost Brod KK Zadar prijavio je devet igrača i s time automatski prekršio pravila koja nalažu kako je minimalan broj igrača koji jedna momčad treba prijaviti - deset.

Prije nego što je klub privremeno suspendirao Marina Šarliju i Pavla Marčinkovića radi incidenta koji se dogodio prošli tjedan u Zagrebu, HKS je kaznio mladog košarkaša Zadra Tonija Prostrana sa mjesec dana ne igranja. U ovom slučaju, za razliku onog sa Šarlijom i Prostranom, kriv je isključivo KK Zadar koji Prostrana nije pustio da se odazove u reprezentaciju.

Ukoliko KK Zadar protiv Splita također prijavi samo devet igrača, kazna se udvostručuje pa će tako Zadrani radi ne poštivanja pravila moratit platiti ukupno 6.000 kuna kazne. Ukoliko i dalje budu kršili gore navedena pravila, kazna se opet udvostručuje i tako u nedogled...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.