Zadarsport ekskluzivno doznaje: Pavle Marčinković dobio bocom po glavi u zagrebačkom kafiću 'Papagaj'
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 10.4.2008 u 22:31.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković za vrijeme utakmice Zadar - Cedevita Foto: Zadarsport.com


Na adresu portala Zadarsport stigla je neslužbena informacija kako je igrač KK Zadar Pavle Marčinković, koji je sinoć, zajedno sa suigračem Marinom Šarlijom proveo neko vrijeme u zagrebačkom caffe baru 'Papagaj' - brutalno pretučen.

Od sportskog direktora kluba Giuseppea Giergie također doznajemo kako se incident uistinu dogodio te kako još uvijek nema službene informacije iz policije o ovom nemilom događaju.

"Netko će za ovo morati odgovarati jer da igrač bude pretučen to je stvarno nevjerojatno. Šokirani smo i naprosto ne možemo vjerovati što se dogodilo." - kazao je vidno potreseni Giergia.

Nadopuna u 00:28h

Kako neslužbeno doznajemo, mladi košarkaš Zadra normalno i bez ikakvih provokacija ispijao je piće sa svojim prijateljem i suigraćem Marinom Šarlijom u caffe baru 'Papagaj'. U jednom trenutku Šarlija odlazi obaviti nuždu i Marčinković ostaje sam za stolom. Kada se Šarlija vratio iz zahda, imao je što za vidjeti - Pavle Marčinković ležao je na podu te je ubrzo, krvave glave prevezen je u bolnicu gdje su mu je pružena hitna medicinska pomoć. Sa tri šava na glavi mladi zadarski košarkaš zadržan do jutra u bolnici te je pušten nešto malo kasnije iza devet sati.

Iako se, logično, nije pojavio na popisu igrača za sinoćnju utakmicu protiv Dubrave, ipak se pojavio u gledalištu s vidljivim zavojem i kapom na glavi.

Službenog policijskog izvješća o ovom nemilom incidentu još uvijek nema.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.