Zadarski županijski odvjetnik traži provjeru okolnosti tragične smrti Hrvoja Ćustića
Piše: Hina | Objavljeno 8.4.2008 u 19:37.
ZDNews.hr

Hrvoje Ćustić Foto: Hrvoje Bajlo (arhiva)


Županijski državni odvjetnik u Zadru Ivan Galović zatražio je od Policijske uprave zadarske provjeru svih okolnosti u kojima je došlo do tragedije zadarskog nogometaša Hrvoja Ćustića na stadionu Stanovi u Zadru.

Galović je potvrdio kako je na sam dan smrti nogometaša, prošloga četvrtka, odmah od policije zatražio ne samo provjeru okolnosti te tragedije, nego i svih drugih okolnosti pod kojima se na tom stadionu igraju nogometne utakmice.

Županijski državni odvjetnik ističe da policija treba pribaviti svu dokumentaciju, uz ostalo pravilnike Hrvatskog nogometnog saveza i Uefe kao i samo dobivanje licencije za odigravanje prvoligaških nogometnih utakmica.

To je faza provjere, a ne istrage, kazao je županijski državni odvjetnik Galović, a ovisno o utvrđenim činjenicama provjera može prerasti u istragu.

Za sada nemamo osumnjičenika, što ne znači da ga neće biti, a to opet ovisi o činjenicama koje ćemo utvrditi, istakao je.

Zadarski nogometaš Hrvoje Ćustić preminuo je prošloga četvrtka u zadarskoj Općoj bolnici nakon teške ozljede zadobivene u nogometnoj utakmici između Zadra i Cibalije, odigranoj prije desetak dana, kada je udario glavom o ogradni betonski zid.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.