Pobjeda odbojkaša - OK Zadar - Ok Dubrovnik KWSO 3-1
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 7.4.2008 u 1:35.
ZDNews.hr

Foto: Roman Morović (arhiva)


U derbiju dvadesetog kola Prve B odbojkaške lige odbojkaši Zadra su u dvorani na Višnjiku pobijedili momčad Dubrovnika KWSO sa 3 – 1 u setovima. Utakmica je, kao i sve ostale današnje sportske priredbe u Zadru, početa minutom šutnje u čast tragično preminulom nogometašu Zadra Hrvoju Ćustiću. Spomenimo i da su odbojkaši Zadra nosili crnu traku na dresu u znak počasti pokojnom Hrvoju.

Susret je oskudijevao kvalitetom koju bismo očekivali od derbija, no na kraju je bitno samo pobjeda. Ni Dubrovnik, drugoplasirana momčad lige, ni Zadar (op. a. koji zauzima četvrtu poziciju) nisu se predstavili u dobrom svijetlu te je igra bila prožeta brojnim pogreškama sa obje strane.

Trener domaćih nije mogao biti zadovoljan prikazanom igrom svojih momaka, no kako kaže to se nije moglo ni očekivati u datim okolnostima. Ovom pobjedom Zadrani nisu uspjeli ostvariti pomak na ljestvici, dok u sljedećem kolu gostuju u Splitu protiv osmoplasirene momčadi lige gdje očekuju još jedan dobar rezultat i nadajmo se pobjedu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.