Smrtno stradao novinar Zadarskog Lista Frane Vukić
Piše: 057Info.hr | Objavljeno 6.4.2008 u 18:45.
ZDNews.hr

Frane Vukić Foto: 057Info.hr


Poput munje se Zadrom jutros proširila vijest o prometnoj nesreći u kojoj je protekle noći život izgubio novinar Zadarskog lista 37-godišnji Frane Vukić. Vukić je kao novinar prvenstveno pratio sport pa su današnju utakmicu u Jazinama košarkaši Zadra odigrali s crnim florom prisjećajući se Frane Vukića koji ih je upravo s mjesta gdje su zapalili svijeće godinama pratio. Vukić je također obnašao dužnost zamjenika urednika Zadarskog lista.

Prema policijskom izvještaju 6.travnja oko 02,00 sata na županijskoj cesti u Vrsima, predio Dušević mlin, 23-godišnji vozač osobnog vozila marke Fiat Bravo, zadarskih registracijskih oznaka, krećući se iz pravca Vrsi u pravcu Dušević mlina, zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotni prometni trak a iz kojeg pravca je dolazilo drugo osobno vozilo marke Fiat Bravo, zadarskih registracijskih oznaka s kojim je upravljao (tridesetsedmogodišnjak) kojom prilikom dolazi do izravnog udara vozilo od vozilo.

Nakon toga iz pravca Vrsi na vozilo dvadesettrogodišnjaka nalijeće vozilo marke Nissan Sunny, zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao (dvadesetogodišnjak). U prometnoj nesreći smrtno je stradao Frane Vukić(1971). Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je dvadesettrogodišnji vozač koji je skrivio prometnu nesreću dok je njegov suvozač (osamnaestogodišnjak) zadobio teške tjelesne ozljede, van životne opasnosti.

Vozač i suvozač vozila Nissan zadobili su lakše tjelesne ozljede. Ozlijeđeni su hospitalizirani u zadarskoj bolnici. Na mjestu nesreće očevid su obavili istražni sudac Županijskog suda u Zadru, uz asistenciju policijskih službenika postaje Prometne policije Zadar. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.