HOO: Odgoda svih sportskih događaja na dan pokopa pokojnog Hrvoja Ćustića
Piše: HOO | Objavljeno 3.4.2008 u 20:48.
ZDNews.hr

Hrvoje Ćustić Foto: Hrvoje Bajlo


Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) koje se u vrijeme nemile vijesti o tragičnom ishodu ozljede mladog hrvatskog nogometaša Hrvoja Čustića, a koji je preminuo u Općoj bolnici Zadar, uputilo je iz Zagreba, gdje su netom održavali sjednicu Vijeća, izraze duboke sućuti obitelji, zadarskoj sportskoj zajednici, čitavoj nogometnoj i hrvatskoj sportskoj obitelji u kojoj stoji:

"Primite naše iskrene sućuti zbog gubitka mladog sportskog života prekinutog u trenutku kada mu je trebao pokloniti najljepši dar - a to je sam život. Odlazak našeg dragog Hrvoja teško je nadoknadiv gubitak za hrvatski šport i njegove članove. Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora u znak sjećanja na njegovo sportsko ime apelira da se na dan posljednjeg ispraćaja sportska zajednica oduži odgodom svih sportskih natjecanja. Laka mu hrvatska zemlja".
U ime Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.