Borik odličnim drugim poluvremenom do pobjede
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 3.4.2008 u 12:12.
ZDNews.hr

Antonio Bilić Foto: Zadarsport (Arhiva)


Momčad Borik-Puntamike jučer je rezultatom 76:63 svladala istoimene goste iz Zaboka. Borik se ovom pobjedom odvojio od pretposljednjeg Kvarnera na dvije pobjede. U prvih 20 minuta Zabok je bio bolji suparnik, Borik nije uspijevao uspostaviti svoju igru i gosti su na odmor otišli s minimalnom prednošću 33:34.

Zabok je otišao na najvećih 33:41 na početku drugog poluvremena, ali Borik se brzo vraća u vodstvo 42:41 serijom 9:0. To je očito bio prijeloman trenutak, jer su nakon toga Puntamičani nastavili igrati puno bolje i do kraja samo povećavali svoju prednost do uvjerljivih +13. Najefikasniji igrač Borika bio je Ante Dević s 18 koševa, koji je sve svoje poene zabio u drugom dijelu, a kod Zabočana se istaknuo Zadranin Ive Ivanov, bivši igrač Zadra i Borika s 26 poena.

U slijedećem kolu koje se igra u nedjelju u 20 sati, Borik dočekuje direktnog konkurenta Kvarner u Jazinama, a pobjeda u tom susretu bi im povećala šanse za ostanak u prvoj ligi i iduće sezone.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.