Rok Stipčević: "Unatoč nekim dvojbenim sudačkim odlukama slavila je bolja momčad."
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.4.2008 u 1:24.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Filip Brala


Nakon nove velike pobjede i izbacivanja FMP-a u borbi za Final 4, košarkaši Zadra odigrali su vrlo dobru utakmicu te su tako po treći put za redom deklasirali Cibonu (dva puta u Draženovom domu i jednom u Jazinama). Razgovarali smo sa Rokom Stipčevićem koji se diže iz dana u dan, a protiv Cibone je postigao deset koševa.

- "Unatoć umoru nakon utakmice protiv FMP-a i nekim dvojbenim sudačkim odlukama, uz sve to, još i na njihovom parketu, pokazali smo kvalitetu te da smo prava ekipa u pravom smislu te rijeći. Dobili smo Euroligašku momčad i zbog toga smo presretni. Što dalje reći, moramo nastaviti dobro igrati i trenirati kao do sad, bez opuštanja i mislim da onda rezultat neće izostati." - kazao je Rok.

O Final Four-u

- "Po zadnjim informacija koje sam čuo, još nije sto posto sigurno gdje će se odigrati završnica NLB Lige. Ako ne bude u Zadru, idemo tamo gdje bude ali s pristupom istim kao da smo u Zadru. Činjenica je da se svi boje Zadra u Zadru pa tako i Partizan i Olimpija. Zato se i traže neko alternativno riješenje. Mislim da je to ključno zašto se izbjegava Zadar koji bi prema meni trebao dobiti pravo na organizaciju Final Four-a."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.