Juby: "Vjerujem u ovu momčad"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.4.2008 u 23:51.
ZDNews.hr

Juby Johnson Foto: Zadarsport (Arhiva)


Juby Johnson je nakon utakmice bio vrlo umoran, što je bilo i za očekivati, jer je proveo svih 45 minuta na parketu uz odličan učinak. Postigao je 27 poena (od čega čak 20 u prvom poluvremenu). Trice je gađao 5/10, a tome je dodao tri skoka i tri asistencije. Unatoč tome što je odigrao odličnu utakmicu, na prvo mjesto stavlja momčad: "Osjećam se umorno, ali sam sretan jer je ovo velika pobjeda svih nas igrača. Igrali smo najbolje što smo mogli i na kraju smo došli do velike pobjede".

Juby vjeruje u osvajanje regionalne lige, gdje god da se finalni turnir održi: "Vjerujem u ovu momčad, stručni stožer i smatram da imamo dovoljnu kvalitetu za osvajanje NLB lige i da je možemo osvojiti ako budemo dali sve od sebe".

Ljubimac zadarskih navijača ne zaboravlja spomenuti odnos publike prema njemu u kojoj je našao potporu tako daleko od kuće. "Jako cijenim sve što navijači za nas rade. Predivno su me primili, od prvog dana kada sam došao ovdje. Ovo ne govorim da bih im se dodvorio, nego govorim iz srca. Oni mi daju veliku energiju, dodatni impuls i neizmjerno sam im zahvalan zbog toga. Pozdravljam sve Zadrane, Tornado i čitatelje portala ZadarSport", u veselom je tonu završio Juby.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.