Press Video: "Ćustićevo stanje nakon operacije je nepromjenjeno."
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.4.2008 u 15:25.
ZDNews.hr

Jakov Surać, Dr. Marko Prenđa, Reno Sinovčić, Branko Katić i Dalibor Zebić


Na današnjoj press konferenciji održanoj u NK Zadar, u povodu službenog priopćenja o stanju teško stradalog igrača Hrvoja Ćustića, riječ su imali liječnik kluba Dr. Marko Prenđa, kapetan Jakov Surać, trener Dalibor Zebić, predsjednik Branko Katić i vanjski stručni suradnik kluba Reno Sinovčić.

- "Klub čvrsto stoji iza Hrvoja i u slućaju da on više ne bude mogao igrati mi ćemo se pobrinuti za njega i njegovu familiju. Pomoći ćemo im u svemu što im bude trebalo. Mi smo takvi ljudi da kada je nekome teško da smo mu onda još bliže.

Nadamo se da je postojeće poglavarstvo, postojeća koalicijska vlast koja je trenutno na vlasti da je shvatila što znaći nogomet i što znaći jedan kulturni stadion za grad Zadar i oni su se užurbano počeli pripremati da mi nebi morali biti gosti u Splitu, Rijeci ili Šibeniku.

Predradnje su napravljene dobre i nadam se da ćemo mi uz ajmo reći lagano propuštanje moći i sljedeće godine igrati tu ukoliko grad sada nastavi kako nam je obečao i kako je krenulo sa ovim papirima o rješenjima reflektora, tribina i svlačionica."

Rušenje zidova uz teren po uzoru na Englesku

- "Što se mene osobno tiče, osobno bih porušio sve zidove i odmah uveo zakon o športu kojim bi se sankcionirali svi huligani koji ulaze u teren. Slično kao i Margaret Thatcher kada je odsjekla one ograde i stavila panoe. Da je po meni, ja bi iste sekunde porušio i zid i ograde, pa nek ulazi tko hoće, ali neka zakon radi svoje"
- kazao je Reno Sinovčić

Klupski liječnik, dr. Marko Prenđa kazao je kako je stanje Hrvoja i dalje nepromjenjeno. - "Pacijent je i dalje u jedinici intenzivne njege te su mu napravljena dva CT-a"

Opširnije u video prilozima:

Dr. Marko Prenđa

Instalirajte flash player.


Jakov Surać

Instalirajte flash player.


Dalibor Zebić

Instalirajte flash player.


Branko Katić

Instalirajte flash player.


Reno Sinovčić

Instalirajte flash player.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.